fbpx

Алатка за следење на спиење

Користете ја оваа алатка со цел да го следите спиењето на вашето малечко на наједноставен начин. Едноставно, во текот на ноќта забележете си во табелата кога вашето бебе спие и кога е будно. На тој начин, лесно ќе можете да пресметате дали бебето спие доволно и ќе можете да го следите неговиот ритам на спиење и будност. Доколку пречесто се буди, може да биде знак за глад и други проблеми, за кои најдобро би било да разговарате со вашиот педијатар.

> Кликнете на сликата за да ја преземете во PDF.
> Немате Adobe Reader? Преземете го сега.