fbpx

Мајките раскажаа

Искуството во „Аџибадем Систина“ мајките го опишуваат како единствено... Го прераскажуваат со многу љубов и топлина, бидејќи за нив токму тука животот добил нова димензија. Раскажете го вашето искуство и поврзете се со мајките кои ја споделија својата приказна заедно со нас.

Мајките раскажаа...

 

СТОЛЕ СТОИЛОВ СТАНА ТАТКО, ВО „АЏИБАДЕМ СИСТИНА“ СЕ РОДИ БОЈАН

Петок, 21 Август 2020
СТОЛЕ СТОИЛОВ СТАНА ТАТКО, ВО „АЏИБАДЕМ СИСТИНА“ СЕ РОДИ БОЈАН

Ракометниот репрезентативец Стојанче Стоилов и неговата сопруга Деница станаа родители. На 19 август во Клиничката болница „Аџибадем Систина“ се роди нивната прва среќа, малиот Бојан. За бременоста на...

Ана за роденден си доби братче

Петок, 13 Март 2020
Ана за роденден си доби братче

Ана за својот седми роденден си доби најубав подарок, мало братче. Андреј се роди на 22 февруари, а семејството на Јулијана и Дејан стана комплетно. „Презадоволни сме од целиот персонал тука. Д-р Мате...

Запознајте ја малата Мила

Петок, 21 Февруари 2020
Запознајте ја малата Мила

Ова мало бебе е Мила, прва радост на Оливера и Бојан. Се роди на 17 февруари и донесе неопислива радост во семејството Трипуноски.

„Би сакале да изразиме огромна благодарност до сите вработени во Клини...

На Денот на вљубените се роди Алексеј

Петок, 21 Февруари 2020
На Денот на вљубените се роди Алексеј

Му посакавме топло добредојде на малиот Алексеј, кој е доказ на љубовта на Елена и Жарко. Избра на свет да доjде на Денот на вљубените за да ја зацврсти љубовта на своите родители. Па освен љубовта, о...

Топло добредојде за Јован

Петок, 21 Февруари 2020
Топло добредојде за Јован

Јован е најмалиот член на семејството Перковски. Мама Радица и тато Марјан изразија голема благодарност кон д-р Митко Ивановски и сестра Александра Трајчевска. „Д-р Ивановски е прекрасен доктор кој со...

Имавме целосна доверба во докторите, знаевме дека ги избравме најдобрите за нашите близнаци

Петок, 21 Февруари 2020
Имавме целосна доверба во докторите, знаевме дека ги избравме најдобрите за нашите близнаци

По 14 дена престој во неонатална интензивна нега, малата Ајана и Ајан Маколи со одат дома. Родени се на 3 февруари во 34. гестациска недела од бременоста на Љумтурие. За следењето на бременоста задолж...

Д-р Панчевски – професионалец, доктор, пријател

Петок, 31 Јануари 2020
Д-р Панчевски – професионалец, доктор, пријател

На 24 јануари големото семејство на  Acibadem Sistina Baby  се зголеми за уште еден член. Токму тој петок му посакавме топло добредојде на малиот Јаков, втората радост на Кристина и Златко.

„Со раѓањето ...

Дарјан и Максим си добија братче, се роди Илин

Петок, 31 Јануари 2020
Дарјан и Максим си добија братче, се роди Илин

На 15 јануари се роди третиот наследник во семејството Колевски. Единаесетгодишниот Даријан и четиригодишниот Максим си добија братче. На свет дојде малиот Илин.

„Бескрајно сме благодарни на д-р Гордан...

Д-р Митко Ивановски е број еден

Петок, 07 Февруари 2020
Д-р Митко Ивановски е број еден

На 16 јануари се роди малиот Томи, првата радост во семејството Настови.

Гордите родители велат дека се пресреќни за приновата во семејството и презадоволни од изборот на доктори.

„'Аџибадем Систина' де...

NICU ДОБИ УШТЕ ДВА ХЕРОЈА, ИМЕР И АЉБОНА ПО 63 ДЕНА СИ ОДАТ ДОМА

Среда, 29 Јануари 2020
NICU ДОБИ УШТЕ ДВА ХЕРОЈА, ИМЕР И АЉБОНА ПО 63 ДЕНА СИ ОДАТ ДОМА

Неонаталната интензивна нега од „Аџибадем Систина“ доби два нови херои. Близначињата Имер и Аљбона Зимберај по 63 дена си одат дома. Родени се со итен царски рез во 27. гестациска недела, момчето со т...