fbpx

Новости

Пакети за породување со нови бенефиции за идните мајки

Ceni za paketi za poroduvanjeВо рамките на концептот  ги промовираме Пакетите за породување со вклучени нови бенефиции за бремените жени кои ја водат бременоста во нашата болница. За детални информации превземете го документот  

 

 

Заедно низ животот

Zaedno niz zivotot, beneficii za site novorodencinja

Со голема љубов и посветеност ги известуваме членовите на нашето Acibadem Sistina BABY семејство за ексклузивниот попуст од –10% за сите здравствени услуги во Клиничката болница „Аџибадем Систина“ во текот на целиот живот. За детални информации превземете го документот 

 

 

Новости

 

Стартува новиот септемвриски циклус на бесплатните предавања за трудници

Понеделник, 26 Август 2019
Стартува новиот септемвриски циклус на бесплатните предавања за трудници

Драги наши идни мајки,

Ве известуваме дека в среда, на 04 септември 2019 година, почнува новиот циклус на бесплатни предавања за здрава бременост. Многу едукативни совети и интересни подароци за сите п...

Распоред на предавања мај-јуни-јули 2019

Понеделник, 13 Мај 2019
Распоред на предавања мај-јуни-јули 2019

Драги наши идни мајки,

Ве известуваме дека в среда, на 22 мај 2019 година, почнува новиот циклус на бесплатни предавања за здрава бременост. Многу едукативни совети и интересни подароци за сите присутн...

Распоред на предавања за март - април - мај 2019

Четврток, 07 Март 2019
Распоред на предавања за март - април - мај 2019

Драги наши идни мајки,

Ве известуваме дека новиот циклус на бесплатните предавања за здрава бременост почна на 6.3.2019 во 19:00 часот.

Првото предавање беше на тема „Промени и задолжителни скрининзи за...

Распоред на предавања за трудници - јануари - февруари 2019

Петок, 28 Декември 2018
Распоред на предавања за трудници - јануари - февруари 2019

Драги наши идни мајки,

Ве известуваме дека новиот циклус на бесплатните предавања за здрава бременост започнува на деветти јануари (09.01.2019) во 19:00 часот.

Првото предавање ќе биде на тема: Како да ...

Распоред на предавања за трудници - септември / октомври 2018

Четврток, 30 Август 2018
Распоред на предавања за трудници - септември / октомври 2018

Драги наши идни мајки, ве известуваме дека новиот циклус на бесплатните предавања за здрава бременост започнува на 05. септември. Првото предавање е на тема – Промени и задолжителни скрининзи за време...

Распоред на предавања за трудници - ноември / декември 2018

Петок, 28 Декември 2018
Распоред на предавања за трудници - ноември / декември 2018

Драги наши идни мајки,

Ве известуваме дека новиот циклус на бесплатните предавања за здрава бременост започнува на седми ноември (07.11.2018) во 19:00 часот.

Првото предавање ќе биде на тема:  Промени и ...

Распоред на предавања за трудници – Јули - Август 2018

Петок, 22 Јуни 2018
Распоред на предавања за трудници – Јули - Август 2018

Драги наши идни мајки, ве известуваме дека секоја среда во Клиничката болница „Аџибадем Систина“ се одржуваат бесплатни предавања за трудници. Циклусот предавања ги опфаќа најзначајните состојби во бр...

Распоред на предавања за трудници – март - април 2018

Четврток, 01 Март 2018
Распоред на предавања за трудници – март - април 2018

Драги наши идни мајки, ве известуваме дека секоја среда во Клиничката болница „Аџибадем Систина“ се одржуваат бесплатни предавања за трудници. Циклусот предавања ги опфаќа најзначајните состојби во бр...

Распоред на предавања за трудници – Мај - Јуни 2018

Понеделник, 28 Мај 2018
Распоред на предавања за трудници – Мај - Јуни 2018

Драги наши идни мајки, ве известуваме дека секоја среда во Клиничката болница „Аџибадем Систина“ се одржуваат бесплатни предавања за трудници. Циклусот предавања ги опфаќа најзначајните состојби во бр...

Распоред на предавања за трудници – ноември – декември

Понеделник, 06 Ноември 2017
Распоред на предавања за трудници – ноември – декември

Драги наши идни мајки, ве известуваме дека секоја среда во Клиничката болница „Аџибадем Систина“ се одржуваат бесплатни предавања за трудници. Циклусот предавања ги опфаќа најзначајните состојби во бр...