fbpx

На последниот учлилишен ден се роди Марија

 

Уште една мала принцеза се придружи на големото Acibadem Sistina Baby семејство. На последниот училишен ден се роди Марија. Најсреќен за нејзиното раѓање беше двегодишниот Лазар. Со нова и многу битна функција, поголем брат, Лазар нестрпливо потскокнуваше околу бебето. 

Мајката Лидија вели дека е презадоволна од д-р Ирена Шуплиновска Јордановска која овозможила процесот на раѓање да биде еден од најубавите мигови во животот.