fbpx

Драги наши идни мајки,

Ве известуваме дека новиот циклус на бесплатните предавања за здрава бременост започнува на седми ноември (07.11.2018) во 19:00 часот.

Првото предавање ќе биде на тема: Промени и задолжителни скрининзи за време на бременост, а предавачот со кој ќе разговарате на оваа тема е гинеколог - акушер.

Со задоволство ве очекуваме да дојдете и заедно да се едуцираме за здрава, среќна и лесна бременост. Секоја трудница на предавањето добива и подарок од нашите Acibadem Sistina BABY пријатели.

За да го најавите вашето присуство потребно е да се јавите во нашиот Контакт центар на 02 30 99 500.

Подолу можете да ја погледнете целосната програма. Се гледаме во Acibadem Sistina!