fbpx

Алатка за следење на доење

Благодарение на оваа алатка ќе можете да забележите неколку параметри поврзани со доењето. Забележете во колку часот започнало доењето, колку време траело и какво било расположението на бебето за време на доењето.

> Кликнете на сликата за да ја преземете во PDF.
> Немате Adobe Reader? Преземете го сега.