fbpx

Бебе по месеци

Добредојдовте во делот каде ке може да прочитате како вашето дете се развива од првиот месец па се до неговата 3 година.Тука ќе најдете многу информации за развојот на вашето малечко.

 

Бебе од 1 до 12 месеци