fbpx

Малиот херој Кристијан си оди дома

По 17 дена поминати на Одделот за неонатална и интензивна нега во „Аџибадем Систина“, малиот Кристијан си оди дома. Прегратките на сестрите кои деноноќно се грижеа за него ќе ги замени со прегратките на мама и тато. Сања и Горан Мицеви се пресреќни за својата прва радост.

„Бескрајно сме им благодарни на д-р Снежана Палчева и д-р Павле Димев за сето внимание што ни го посветија во овој период. Си одиме дома пресреќни“ – велат гордите родители.