fbpx

Васил си доби сестричка, малечката Лара!

Ѝ посакуваме добредојде на Лара, која е најновиот член на нашето Аџибадем Систина Baby семејство! Најсреќно за нејзиното пристигнување беше нејзиното постаро братче Васил, кое со нетрпение и возбуда чекаше да си ја запознае помалата сестричка.

„Сакаме да изразиме огромна благодарност до д-р Елизабета Матевска-Атанасовска, гинеколог-акушер, како и до целиот тим на Аџибадем Систина што се грижеше за нас и за Лара и со огромна посветеност и професионалност ја донесе нашата втора радост на свет“ – велат мама Александра и тато Мартин.

Ова се првите заеднички фотографии на семејството Христови и им благодариме што ги споделија со нас!