fbpx

Теа си доби сестричка, малата Миа!

Уште една мала принцеза се придружи на големото AcibademSistina Baby семесјтво. На 11 март се роди малата Миа. Нејзината три години постара сестричка Теа, со полни раце мечиња и балони со нетрпение очекуваше да си го земе бебето и да го однесат дома.

„Поради одличната соработка, посветеност и стручност на д-р Гордана Петровска, вниманието што го имав од целиот тим на гинекологија и акушерство во првата бременост, без сомнение одлучивме втората бременост да ја довериме на иститот тим. Покрај д-р Петровска, преблагодарни сме и на сестра Снеже. Имате тим со кој треба да се гордеете!“- раскажуваат мама Андријана и тато Владимир Јанески