fbpx

Мила – најголемата радост во животот на Елена и Даниел

На 5 март животот на Елена и Даниел доби сосема нова димензија. Ја почувствуваа најголемата радост во нивните животи - станаа родители на малата Мила.

„Огромна благодарност до целиот тим на Клиничката болница 'Аџибадем Систина', кои придонесоа чинот на доаѓање на свет на малата Мила во нашето семејство да е најпозитивното и најубавоо искуство што ќе го паметиме цел живот. Посебна и искрена благодарност до д-р Павле Димчев, кој со своите стручност, професионалност и човечност беше достапен 24/7, беспрекорно ја водеше целата бременост и нè израдува како никогаш до сега“ – велат гордите родители.