fbpx

Малата Јана си доби братче

Ова се првите фотографии на малиот и пресладок Марко. Најсреќна за доаѓањето на свет на своето братче е сестричката Јана, која едвај чекаше да го однесе дома и да се грижи за него. А мама Зорица, пак, беше во сигурни раце, за неа најпрофесионално и најодговорно се грижеше д-р Јован Костадинов.

„Многу сме му благодарни на д-р Јован Костадинов, прекрасен и грижлив доктор, но и на целиот персонал, односно сите вработени се повеќе од љубезни и подготвени да помогнат“ – велат родителите Зорица и Александар. 

Драг наш Марко, Acibadem Sistina Baby ти посакува безгрижно детство и многу здравје!