fbpx

Ана за роденден си доби братче

Ана за својот седми роденден си доби најубав подарок, мало братче. Андреј се роди на 22 февруари, а семејството на Јулијана и Дејан стана комплетно. „Презадоволни сме од целиот персонал тука. Д-р Матевска и д-р Кузеска се најдобрите доктори на светот. И овој пат бев во вистински раце“- сподели Јулијана. На Ана и Андреј им посакуваме исполнети детски денови и многу насмевки.