fbpx

Мајките раскажаа - Новогодишна галерија

Мајките раскажаа - Новогодишна галерија ...

 

Поздрав до омилениот педијатар д-р Камењарски

Вторник, 29 Декември 2015
Поздрав до омилениот педијатар д-р Камењарски

Фраерчето Коста роден на 11.01.2015 година ви ги честита новогодишните  и божиќни празници на целиот тим на Аџибадем Систина. Голем поздрав до д-р Никола Панчевски, д-р Јорданчо Иванов и омилениот пед...

Алeксеј ни ја честита новата година

Среда, 30 Декември 2015
Алeксеј ни ја честита новата година

Еве го и нашиот Алексеј. Облечен во костим на Дедо Мраз ни ја честита новата 2016 година. И благодариме на мама Маја за прекрасните фотографии.

Новогодишните фотографии на Ива

Понеделник, 28 Декември 2015
Новогодишните фотографии на Ива

„Ви испраќам новогодишни фотографии од Ива за да ви ја збогати и разубави вашата новогодишна колекција. Поздрав и секое добро„ ни пиша мама Даниела

Нашиот Новогодишен Супер Марио

Понеделник, 28 Декември 2015
Нашиот Новогодишен Супер Марио

Нашиот Супер Марио Ви посакува Среќна Нова 2016 година,и Ви ги честита Божиќните празници... Поздрав до целиот тим на Аџибадем Систина,а посебно до др.Митко Ивановски и сестра Сашка

Рита ве поздравува

Среда, 23 Декември 2015
Рита ве поздравува

Рита Хусени е родена во Аџибадем Систина на 18.08.2015. Таа е подготвена за новогодишните празници. Ви благодариме што постоите, многу сме задоволни со вас. Се најдобро во 2016 година.

Вања и Наум Кочубов

Среда, 23 Декември 2015
Вања и Наум Кочубов

„Огромна благодарност до доктор Клементина Кузеска и д-р Антони Христовски за овие преслатки „новогодишни подароци под елката“. Сонот навистина станува реалност и секоја желба резултира со сигурно исп...

Павел и Матеа

Петок, 25 Декември 2015
Павел и Матеа

„Ве поздравуваме и ви ја честитаме новата 2016 година од Павел и Матеа родени во Аџибадем Систина“ ни напиша мама Елена.

Четирите најубави новогодишни подароци

Среда, 23 Декември 2015
Четирите најубави новогодишни подароци

Ова се Анеса, Елиза, Доган и малата Далина. Гордата мајка на четири дечиња ни испрати прекрасни фотографии со кои сака да ни ја честита новата година и да ни посака многу здравје. Ви благодариме и ви ...

Новогодишната галерија на Јоана

Среда, 23 Декември 2015
Новогодишната галерија на Јоана

„Со љубов ви испраќаме новогодишни фотографии од малата Јоана Цветановска родена во Аџибадем Систина на 3 април 2015 година од страна на д-р Александар Бојаџиев на кој што сме му многу благодарни“ ни ...

Честитки до целиот тим

Среда, 23 Декември 2015
Честитки до целиот тим

„Ова е Јаков, роден на 30 јануари 2015. Искрени честитки до целиот тим на Аџибадем Систина а посебно до најдобрата д-р Гордана Петровска и д-р Антони Христовски„ ни пиша мама Андријана.