fbpx

Даријан си оди дома

Мама Елена се подготви и заедно со сопругот Даниел и малиот Даријан заминаа дома. Даријан го донесе на свет д-р Гордана Петровска на 15 јули. Измешани чувства кај новите родители, но среќата на лицата на Елена и Даниел доминираше. Им посакуваме многу љубов и безгрижно детство на малиот Даријан.