fbpx

Нашиот Новогодишен Супер Марио

Нашиот Супер Марио Ви посакува Среќна Нова 2016 година,и Ви ги честита Божиќните празници... Поздрав до целиот тим на Аџибадем Систина,а посебно до др.Митко Ивановски и сестра Сашка