fbpx

Добре дојде Софија


На 6 октомври на свет дојде малата Софија, првата радост во семејството на Елена и Никола. „Софија е наше прво детенце и неизмерно сме среќни. Во текот на целата бременост и самото породување за нас се грижеше д-р Елизабета Матевска-Атанасовска. Огромна благодарност до неа и до останатиот дел од тимот кој беспрекорно се грижеше за нас во текот на болничкиот престој“ - објаснија гордите родители. Софија, ти посакуваме топло добредојде во нашето големо и среќно Acibadem Sistina Baby семејство.