fbpx

Гордан си доби братче, запознајте го Јаков

 

Семејството Тодоровски се зголеми за уште еден член. Мама Елена и тато Кире по вторпат ја почувствуваа најголемата среќа на светот. Тие на 4 април добија уште еден син, а малиот Гордан си доби братче.

„Голема благодарност до д-р Митко Ивановски, кој целата моја бременост ја водеше професионално и посветено. Тој, заедно со својот стручен тим, придонесе самото породување да помине во најдобар ред и раѓањето на малиот Јаков да ни остане во најубаво сеќавање. Благодарснот и до сите вработени во Клиничката болница 'Аџибадем Систина' бидејќи со нивната достапност во секое време ни овозможија пријатен престој на мене и бебето“ – изјави Елена.