fbpx

Добредојде Давор

Давор е втората среќа на фамилијата Младеновски. Голема радост за мама Марија, тато Столе и сестричката Срна, која со нетрпение го чекаше доаѓањето на помалиот брат.

„Голема благодарност до доктор Димчев за грижата околу бременоста и што ја израдува нашата Срна со помало братче, а уште поголема благодарност до персоналот и сите вработени во болницата. Професионалност на највисоко ниво.”

Честитки за гордите родители, а на Давор му посакуваме безгрижно детство и многу здравје!