fbpx

Топло добредојде за Михаела

Уште едно мало девојче стана член на нашето големо Acibadem Sistina Baby семејство. Малата Михаела, првата среќа на мама Бранкица и Симон Ангелов од Велес.

„Премногу сме задоволни од престојот и од услугите во болницата. Нашата докторка Ана Кацарска навистина многу ни помогна околу целиот процес и неизмерно сме ѝ благодарни. Сите вработени се навистина професионални, се однесуваат учтиво и секогаш одговараат на нашите  барања. Премногу е чисто и одлично опремено. Храната е вкусна. Но, најважно од сè, грижата за бебињата и за мајките е на највисоко ниво.
Ви благодариме за сè. ” 

Михаила, Acibadem Sistina Baby ти посакува безгрижно детство!