fbpx

Иван си доби братче

Ве запознаваме со Михаил, најновиот член на фамилијата Трајчевски и втората гордост на мама Наташа и тато Бобан. Бато Иван радосно и со нетрпение чекаше да го запознае помалото братче Михаил.

„Голема благодарност до д-р Јорданчо Иванов, гинеколог, и д-р Душко Фидановски, педијатар, за нивната професионалност и посветеност“ – велат Наташа и Бобан Трајчевски.

 Ова се нивните први заеднички фотографии, им благодариме што ги споделија со нас.