fbpx

Викторија си доби братче, Виктор!

Ова се првите слики на малиот Виктор. Најсреќена за доаѓањето на свет на своето братче е сестричката Викторија. За неговото доаѓање на свет се грижеше одговорно и професионално д-р Снежана Тимчева Цветковска.  

„Многу сме ѝ  благодарни на д-р Снежана Тимчева  Цветковска, прекрасна и грижлива докторка, и на целиот персонал, односно сите вработени се повеќе од љубезни и подготвени да помогнат“ – велат родителите  Весна и Влатко Атанасов. 

Виктор, Acibadem Sistina Baby ти посакува безгрижно детство и многу здравје!