fbpx

Топло добредојде за Јаков

Јаков е најмалиот член на фамилијата Ризманоски. Мама Мартина и тато Игор изразија голема благодарност кон д-р Елизабета Матевска и целиот персонал.

„Д-р Матевска е прекрасна докторка, со својата грижа и посветеност, и покрај патолошката бременост, овозможи да донесеме на свет здраво бебе. Д-р Матевска со својата професионалност и посветеност се грижеше и за доаѓањето на свет на поголемите братчиња на Јаков, бато Дарјан и бато Никола“, изјави Марина.

Јаков, добредојде во нашето големо Acibadem Sistina Baby семејство. Ти посакуваме безгрижно детство и многу насмевки.