fbpx

Новости

Заедно низ животот

Zaedno niz zivotot, beneficii za site novorodencinja

Со голема љубов и посветеност ги известуваме членовите на нашето Acibadem Sistina BABY семејство за ексклузивниот попуст од –10% за сите здравствени услуги во Клиничката болница „Аџибадем Систина“ во текот на целиот живот. За детални информации превземете го документот 

 

 

Новости

 

Најауваме нов циклус на предавања за идни родители на ZOOM

Понеделник, 20 Декември 2021
Најауваме нов циклус на предавања за идни родители на ZOOM

Драги идни родители,

Со големо задоволство го најавуваме почетокот на новиот циклус бесплатни предавања за идните родители, кој стартува в среда, на 12 декември 2021 година. И во овој циклус за вас под...

Започнува новиот циклус на предавања за идни родители на ZOOM

Среда, 13 Октомври 2021
Започнува новиот циклус на предавања за идни родители на ZOOM

 

Драги идни родители,

Со големо задоволство го најавуваме почетокот на третиот циклус бесплатни предавања за идните родители, кој стартува в среда, на 13 октомври 2021 година. И во овој циклус за вас п...

Специјални пакети за породување во Клиничката болница „Аџибадем Систина“: Сите услуги за безбедно породување и комплетна грижа за мајката и детето

Вторник, 05 Септември 2023
Специјални пакети за породување во Клиничката болница „Аџибадем Систина“: Сите услуги за безбедно породување и комплетна грижа за мајката и детето

 

Клиничката болница „Аџибадем Систина“ промовира специјални пакети за породување со кои на семејствата со новороденчиња им се нуди комплетна здравствена грижа во периодот пред и по породувањето на мај...

Најпосетуваните предавања за идни родители со нови теми и предавачи – започнува новиот циклус

Вторник, 10 Август 2021
Најпосетуваните предавања за идни родители со нови теми и предавачи – започнува новиот циклус

 

 

Драги идни родители,

Со големо задоволство го најавуваме почетокот на вториот циклус бесплатни предавања за идните родители, кој стартува в среда, на 11 август 2021 година. И во овој циклус за вас по...

Започнува новиот циклус на предавања за идни родители на ZOOM

Среда, 13 Октомври 2021
Започнува новиот циклус на предавања за идни родители на ZOOM

 

 

Драги идни родители,

Со големо задоволство го најавуваме почетокот на третиот циклус бесплатни предавања за идните родители, кој стартува в среда, на 13 октомври 2021 година. И во овој циклус за вас ...

Започнува нов циклус бесплатни предавања за идни родители

Понеделник, 14 Јуни 2021
Започнува нов циклус бесплатни предавања за идни родители

 

Со големо задоволство го најавуваме почетокот на новиот циклус бесплатни предавања за идните родители, кој стартува в среда, на 16 јуни 2021 година. И во овој циклус за вас подготвивме интересни содр...

Нов циклус бесплатни предавања за идни родители

Четврток, 23 Јануари 2020
Нов циклус бесплатни предавања за идни родители

Со големо задоволство го најавуваме почетокот на уште еден циклус бесплатни предавања за идните родители, кој стартува в среда, на 29 јануари 2020 година. И во овој циклус за вас подготвивме интересни...

Почнува новиот циклус на предавања за трудници

Петок, 08 Ноември 2019
Почнува новиот циклус на предавања за трудници

Со големо задоволство го најавуваме почетокот на уште еден циклус на бесплатните предавања за трудници, кој стартува в среда, на 12 ноември. И во овој циклус за вас подготвивме интересни содржини и по...

Стартува новиот септемвриски циклус на бесплатните предавања за трудници

Понеделник, 26 Август 2019
Стартува новиот септемвриски циклус на бесплатните предавања за трудници

Драги наши идни мајки,

Ве известуваме дека в среда, на 04 септември 2019 година, почнува новиот циклус на бесплатни предавања за здрава бременост. Многу едукативни совети и интересни подароци за сите п...

Распоред на предавања мај-јуни-јули 2019

Понеделник, 13 Мај 2019
Распоред на предавања мај-јуни-јули 2019

Драги наши идни мајки,

Ве известуваме дека в среда, на 22 мај 2019 година, почнува новиот циклус на бесплатни предавања за здрава бременост. Многу едукативни совети и интересни подароци за сите присутн...