fbpx

Shtatzënia javë pas jave

Me padurim i numëroni javët dhe pyesni veten se çfarë ndodh me vogëlushin tuaj çdo momento? Në këtë kapitull ju përgjigjemi shumë pyetjeve të cilat lidhen me rritjen dhe zhvillimin e bebes tuaj. Paralelisht me zhvillimin e tij, ndryshon trupi juaj, ndjenjat dhe emocionet tuaja. Shkurtimisht kemi shkruajtur edhe për simptomat që sjella shtatzënia çdo javë. 

4 deri në 13 javë

 

14 deri në 27 javë

 

Nga java e 28 deri në lindje