fbpx

Nënat rrëfyen

Përvojën në “Acibadem Sistina” nënat e përshkruajnë si të vetme... E tregojnë me shumë dashuri dhe ngrohtësi, pasi që për ato, pikërisht këtu jeta ka ftuar dimension të ri. Na e rrëfeni përvojën tuaj dhe lidhuni me nënat të cilat e ndanë tregimin e tyre bashkë me ne.

Nënat rrëfyen...

 

Pas 46 ditëve qëndrim në Njësinë e Kujdesit intensiv vogëlushi Lluka e lëshoi spitalin në përqafimin e prindërve

Pas 46 ditëve qëndrim në Njësinë e Kujdesit intensiv vogëlushi Lluka e lëshoi spitalin në përqafimin e prindërve

Buzëqeshje në fytyrë, sy plotë lotë gëzimi dhe dëshirë për ta kompensuar kohën e humbur. Kjo ishte pamja e sotme në Departamentin e Kujdesit neonatal intensiv ku u njohëm me Magalenën dhe Aleksandër, ...

Me besim të plotë në mjekët, dinim se kemi përzgjedhur më të mirët për binjakët tonë

Me besim të plotë në mjekët, dinim se kemi përzgjedhur më të mirët për binjakët tonë

Pas 14 ditëve qëndrim në Kujdesin neonatal intensiv, vogëlushet Ajana dhe Ajan Makolli shkojnë në shtëpi. Janë lindur më 3 shkurt në javën e 34-të të gestacionit. Për kontrollimin e shtatzënisë ishte ...

Në moshën 53 vjeçare Ristana u bë nënë për herë të parë- Mjekët e “Acibadem Sistina” realizuan ëndrrën time

Në moshën 53 vjeçare Ristana u bë nënë për herë të parë- Mjekët e “Acibadem Sistina” realizuan ëndrrën time

29 tetori është dita më e lumtur në jetën e familjes Gjorgjievi, Ristana dhe Vanço. Pas përpjekjeve të shumta për pasardhës, pas disa inseminimeve të pasuksesshme dhe cikleve in vitro  atyre u buzëqes...

Foshnjë në familjen Emruli

Foshnjë në familjen Emruli

Nuk ka një ndjenje më të mirë nga ajo kur bëhesh prind. Ameti dhe Mirsada Emruli më 01 nëntor për herë të parë përjetuan momentin më të lumtur, lindja e foshnjës. U lind Fatima, me ardhjen në botë, u ...

Kur të tjerët thoshnin se shanset për të bërë nënë i kam 0, Dr.Ivanov dëshmoi të kundërtën

Kur të tjerët thoshnin se shanset për të bërë nënë i kam 0, Dr.Ivanov  dëshmoi të kundërtën

Pas një periudhe relative te vuajtjes nga infertiliteti apo jo profesionalizmi i pashpjegueshëm i gjinekologëve me te cilët kisha bashkëpunuar; fillova t’i analizoj CV- të të gjinekologëve ne rajon pë...

Vojdani u ngjit majën më të rëndë të jetës, pas dy muajve shkon në shtëpi

Vojdani u ngjit majën më të rëndë të jetës, pas dy muajve shkon në shtëpi

Drita të forta, personeli mjekësor që gjithmonë është në aksion, puna e pandërprerë e aparateve, shumë inkubatorë dhe foshnja të vogla që luftohen për t’i fituar të gjitha aparatet dhe të funksionojnë...

Kur mosha nuk është pengesë për pasardhës

Kur mosha nuk është pengesë për pasardhës

Мë 1 korrik u lind Davidi. Foshnja e vogël, e ëmbël dhe e qetë- gëzimi më i madh i nënës Kostadinka. Sepse u lind disa ditë para terminit të parashikuar, ka qëndruar në Departamentin e Kujdesit intens...

U lind dy muaj më herët, edhe një hero nga departamenti NICU shkon në shtëpi

U lind dy muaj më herët, edhe një hero nga departamenti NICU shkon në shtëpi

Vogëlushi Antonio thjesht nuk mund të priste dhe vendosi që në javën e 32 të gestacionit t’i befasojë mamin dhe babin. U lind dy muaj më herët, më 16 prill me peshë të lindjes vetëm nga 980 gr. Dr. Go...

Liari i vogël gjashtë vjeçar është bërë me motër

Liari i vogël gjashtë vjeçar është bërë me motër

Inara e vogël  është anëtarja më e re e familjes Jakupi. Gëzim i pa përshkruar për mami Leonorën, babi Ilirin dhe Liarin e vogël gjashtë vjeçar.

“Jemi tepër të kënaqur nga shërbimi dhe nga i gjithë sta...

Mirë se erdhe Omar!

Mirë se erdhe Omar!

Omari i vogël është gëzimi i parë i familjes Shabani, i cili me ardhjen e tij në jetë i ka dhuruar gëzimin më të madh në botë prindërve të tij, mamit Zilkade dhe babit Emir. 

“Që nga momenti i qëndrimi...

Mirë se erdhe Alba!

Mirë se erdhe Alba!

Ju njohim me Albën e vogël e cila  me ardhjen e saj në jetë i ka bërë mëngjeset po aq të bukura sikurse dhe vetë emri që ajo mban, për mami Pranverën dhe babi Muhamedali si dhe për të gjithë familjen ...

Pas 10 vitesh luftë për të pasur trashëgimtar, sot jetojmë për Sofijan

Pas 10 vitesh luftë për të pasur trashëgimtar, sot jetojmë për Sofijan

Pas 10 viteve duke u endur nëpër koridoret e spitaleve, duke trajtuar sterilitetin dhe tre foshnja të humbura, sot Julija dhe Petar janë prindër krenarë të Sofijas. Historia e tyre dëshmon se këmbëngu...

Mirë se erdhe Unik!

Mirë se erdhe Unik!

Jara dhe Janina tashmë janë bërë me vëlla. Uniku është anëtari më i ri dhe princi i familjes Tershani. Mami Xhultane dhe babi Shaq, prindërit krenarë të kasaj familje të bukur falenderojnë të gjithë s...

Mirë se erdhe Anuar!

Mirë se erdhe Anuar!

Ju njohim me anëtarin më të ri të familjes Marke nga Dibra. Mami Valmira dhe babi Arsimi falenderojnë të gjithë stafin e spitalit Acibadem Sistina të cilët mundësuan ardhjen në jetë të Anuarit të vogë...

Mirë se erdhe Rroni!

Mirë se erdhe Rroni!

Rroni është anëtari më i ri i familjes Avdiu. Padyshim mami Imrane dhe babi Luani janë prindërit më krenarë të kësaj familje të madhe, të bukur dhe të lumtur. Ardhjen në jetë të Rronit të vogël pëveç ...

Sashko Kocev, bashkëshortja e tij Smiljana dhe Joana e vogël sot shkojnë në shtëpi

Sashko Kocev, bashkëshortja e tij Smiljana dhe Joana e vogël sot shkojnë në shtëpi

Me 8 tetor lindi gëzimi i parë i Sashkos dhe Smiljanës. Joanën e vogël e solli në jetë Dr. Elizabeta Matevska – Atanasovska, e cila gjithashtu është kujdesur për të gjithë shtatzëninë e Smiljanës. Fam...

Mirë se erdhe Lir!

Mirë se erdhe Lir!

Liri është gëzimi i tretë i familjes Jashari. Mami Ajtene dhe babi Feti falenderojnë Zotin për ardhjen në jetë të Lirit të vogël. Ky vogëlush ka dhe një vëlla dhe një motër  Drenin dhe Zanën të cilët ...

Mirë se erdhe Tara!

Mirë se erdhe Tara!

Tara është anëtarja më e re e familjes Ademi nga Gostivari. Kjo princeshë e vogël është gëzimi i dytë i mami Enisës dhe babi Azenit. Ines është motra më e madhe e Tarës e cila me padurim e ka pritur a...

Urime për familjen Ramadani!

Urime për familjen Ramadani!

Ju njohim me princin e vogël Kleit, i cili është dhe anëtari më i ri i familjes Ramadani. Kleiti erdhi në jetë me datë 3 gusht duke e bërë më të bukur dhe më të lumtur jetën e mami Sevdijes dhe babi A...

Urime për familjen Daimi!

Urime për familjen Daimi!

Këto janë fotografitë e para të Lorikut të vogël së bashku me familjen e tij, mami Vildanen, babi Ardianin, dhe motrën e tij të bukur Dilarën. Loriku i vogël erdhi në jetë me datë 7 korrik, duke dhuru...

Kan, heroi i vogël NICU kthehet në shtëpi

Kan, heroi i vogël NICU kthehet në shtëpi

Me 17 maj lindi Kani i vogël, gëzimi i parë i familjes Asani.  Pas 26 ditëve qëndrim në kujdesin intenziv neonatal, bukuroshi i vogël kthehet në shtëpi.  Doktorët të cilët janë kujdesur për shëndetin ...

Mirë se erdhe Ledri!

Mirë se erdhe Ledri!
Familjes tonë të madhe Acibadem Sistina Baby me datë 19 qershor i është shtuar edhe një anëtarë i ri. Ju njohim me Ledrin e vogël i cili ka mbushur plot gëzim zemrën e mami Mamudijes dhe babi Agonit. ...

Urime për familjen Fida!

Urime për familjen Fida!

Ju njohim me Jetën e vogël e cila erdhi në jetë me datë 12 qershor, duke dhuruar gëzim dhe lumturi në familjen Fida. Urime për të dy prindërit krenarë mami Latifeten dhe babi Nexhmedinin. Për ardhjen ...

Urime për familjen Malazogu!

Urime për familjen Malazogu!
Aja është princesha e vogël dhe gëzimi i dytë i mami Artës dhe babi Valonit. Aja e vogël erdhi në jetë me datë 15 qershor duke i dhuruar një gëzim të veçantë dy prindërve të saj, por jo vetëm, pasi aj...

Mirë se erdhe Alisa!

Mirë se erdhe Alisa!


Andi i vogël 5 vjeçar është bërë me motër. Me datë 8 qershor erdhi në jetë Alisa e vogël e cila e ka bërë më të plotë familjen Mehmetaj. Për ardhjen në jetë të Alisës së vogël është kujdesur me shumë ...

Mirë se erdhe Njomza!

Mirë se erdhe Njomza!
Me datë 7 qershor, familjes së madhe Acibadem Sistina Baby i është shtuar edhe një anëtare e re. Ju njohim me Njomzën e vogël e cila e ka mbushur plot gëzim zemrën e mami Fitores dhe babi Bujarit.  Njo...

Mirë se erdhe Andrra!

Mirë se erdhe Andrra!

Kjo është Andrra e vogël, gëzimi i parë i mami Laurës dhe babi Petritit. Urime për rolin e ri në jetë dy prindërve krenarë të kësaj princeshe të vogël,e cila padyshim ka marrë të gjithë vëmendjen dhe ...

Mirë se erdhe Maja!

Mirë se erdhe Maja!

Me datë 21 maj, erdhi në jetë vogëlushja Maja e cila i bëri prindër për herë të parë mami Rezartën dhe babi Fatbardhin. Kjo është fotografia e parë e anëtares më të re të familjes Kosumi. Për ardhjen n...

Mirë se erdhe Sira!

Mirë se erdhe Sira!

Familjes së madhe të Acibadem Sistina Baby i është shtuar edhe një anëtare e re. Sira është vogëlushja e cila erdhi në jetë me datë 15 maj, duke bërë krenar dhe të lumtur dy prindërit e saj, mami Aljo...

Mirë se erdhe Noar!

Mirë se erdhe Noar!

Me datë 13 maj erdhi në jetë Noari i vogël, gëzimi më i madh i mami Fitores dhe babi Milotit, Këto janë fotografitë e para të anëtarit më të ri të familjes Lubishtani. Për ardhjen në jetë të Noarit të...