fbpx

Të folurit: Fokusohet në fjalë dhe në subjekte të cilat janë të rëndësishme për të.

Lëvizjet fine: Shikon objekte dhe vende të reja. Rendit njëra mbi tjetrën tre apo katër kuba. Mundohet që të zbresë nga krevati duke kapërcyer rrethin e krevatit. Heq këpucët dhe çorapet, lan duart dhe dhëmbët pas ushqimit.

Lëvizjet e ashpra: është aktiv gjatë gjithë ditës, ecën, vrapon, ngjitet (nëpër shkallë).

Ushqimi: Fryn ushqimin kur është i nxehtë. Konsumon 400-800 gr. qumësht, dhe normalisht kjo sasi duhet ti plotësojë nevojat ditore të kalciumit dhe rritjes së kockave.

Fjetja: Zakonisht bën gjum mirë, megjithatë, ndodh që të ketë edhe ndonjë ‘natë të keqe’