fbpx

Përse gratë shtatzëna kanë një dëshirë të rritur për gjumë dhe ndihen të lodhura

Presioni i ulët i gjakut, që është diçka normale gjatë periudhës së shtatzënisë, niveli i ulët i sheqerit në gjak, ndryshimet hormonale sëbashku me aneminë e cila shfaqet gjatë shtatzënisë shkaktojnë pagjumësi dhe lodhje.