fbpx

Kur ndihet zakonisht lëvizja e fetusit

Në shtatzëninë e parë zakonisht lëvizja e fetusit ndihet në javën e 18, ndërsa në shtatzënitë e tjera  mund të ndihet rreth javës së 16. Zakonisht ndihet atëherë kur gruaja shtatzënë qëndron shtrirë , dhe zakonisht ndihet në pjesën e kërthizës. Me rritjen e fetusit këto lëvizje bëhen më të forta dhe më të lehta pët tu ndjerë.