fbpx

Cilat ndryshime të flokëve janë të zakonshme gjatë shtatzënisë?

Tek një numër i madh i grave shtatzëna shfaqet rritje e rënies së flokëve, si dhe rritje të qimeve në disa pjesë të trupit , dhe kjo mund të ndodhë për shkak të rritjes së nivelit të hormoneve të caktuara.