fbpx

Të folurit: imiton tinguj të fjalëve ose veprime. Mëson domethënien e fjalëve duke i dëgjuar ato shpesh herë në situata të ndryshme.

Lëvizje fine: shfleton faqet e librit. Dëshiron që ta lëkundësh para dhe mbrapa.

Ushqimi: mund të fillojë të ushqehet vetë pas përfundimit të vitit të parë. Kërkon më tepër ushqim të butë.

Veshja: mund të bashkpunojë gjatë momentit kur jeni duke e zhveshur (psh. Kur jeni duke i hequr çorapet).