fbpx

Mjet për ndjekjen e fjetjes

Është mesnatë dhe fëmija qan, diçka mban erë të keqe. Të jemi realist – zbardhi mëngjesi, nuk ekziston asnjë mënyrë për të kujtuar se sa ishte ora. Vendoseni trakerin tënë për fjetje I cili është I lehtë për tu përdorur – në gjendjen tuaj gjysëm të zgjuar, vetëm shënoni orët kur foshnja juaj ka fjetur. Përse të mundoheni duke ndjekur gjumin e foshnjës tuaj? Kjo është mënyra më e lehtë për të siguruar mjaftueshëm gjumë për fëmijën, identifikohen të gjitha modelet kur fëmija flë, që të mund të bëni plan, dhe ti parandaloni problemet e mundshme para se ato të arrijnë tepër larg.

> Klikoni në foton e mëposhtme që të mund ta merrni në PDF.
> Nuk keni Adobe  Reader? Merreni atë tani.